Paní Jasná, já si Vás moc vážím, nezlobte se, ale v dnešní době opravdu není problém vystavit nemocenskou, zvlášť, když máte známosti ... A já jako zaměstnavatel mám opravdu pádné důvody k tomu se domnívat, že nám to zaměstnanec jednoduše udělal na truc. A pokud pravdu nemám, tak nemám problém s tím, se mu omluvit. Zaměstnavatel si přece nemusí nechat všechno líbit, nebo ano?
Tak Vám děkuji za radu, tudíž mám akceptovat, že si bude vesele hovět doma, i když mu nic není (a znovu zdůrazňuji, že jsem si na 150 % jistá, že tomu tak je), já budu muset na jeho místo přijmout nového zaměstnance a pak ještě řešit, co s ním, když se třeba po roce vrátí. Samozřejmě, že když je zaměstnanec bezproblémový, v životě by mě nenapadlo zpochybňovat, proč je na nemocenské.
Dobrý den paní Evo, kontrola našeho zaměstnance v době nemoci byla ČSSZ provedena, věděli jsme že s rodinou odjel na dovolenou. Zaměstnanec nebyl zastižen, ale při další kontrole zjištěno, že má změněné místo pobytu v době PN. Tak to bohužel chodí. Je mi to proti srsti, ale asi s tím taky víc nenaděláme. Zbytečně vyhozené peníze za takového nemocného člověka.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
9. 10. 2024 9:13
Dobrý den,
máte prosím někdo zkušenosti s podáním podnětu na přezkum nemocenské zaměstnance? Máme dost důvodů se domnívat, že mu vlastně nic není.
Děkuji.