Nene, nic proplácet nechci, jen auditor chce vytvořit sestavu o vytvoření rezervy za nevyčerpanou dovolenou. Zůstatky dovolených k 31.12. ale nevím jaký použít průměr. Vždy jsem používala průměr, co byl uveden v prosincových mzdách, ale nyní mi program, který poprvé nabídl tuto sestavu po aktualizaci, používá průměr, který bude vlastně až v lednových mzdách, tedy za 4.Q 2024.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
17. 1. 2025 9:54
Dobrý den, prosím Vás, chci vytvořit výkaz pro auditora ohledně vytvoření rezervy za nevyčerpanou dovolenou našich zaměstnanců. Jakým průměrným výdělkem mám vynásobit nevyčerpané hodiny dovolených k 31.12.? Mám použít hodinový průměrný výdělek co je v prosincových mzdách, tedy za 3.Q 2024 nebo ten co se mi objeví v lednových mzdách, tedy za 4.Q 2024?
Předem velice děkuji za radu.
Hezký den.