Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
3. 1. 2006 13:48
Dobrý den, v roce 2005 jsem měla celkem příjmy 24084Kč od měsíce dubna do června jsem byla nemocná v červnu jsem měla proplacenou dovolenou za rok 2004 a potom jsem zase byla na nemocenské až do října kdy jsem nastoupila na mateřskou dovolenou. Při ročním zúčtování když odečtu od hr.mzdy 24084-pojistné 3718=20366,- a dále když si odečtu celou odeč. položku 38 040,- tak mám mínusový základ daně -17 674,-, nebo si mám uplatit jenom odeč. položku za měsíce kdy jsem měla příjem? Jinak dań jsem odvedla za rok 2005 v částce 915Kč. Poraďte jak bude vypadat vyúčtování?Kolik mi mají vrátit na daních?