Dobrý den. Také jsem to řešila. Pokud DPP bezprostředně navazuje, tzn. stará končí 31.12. a nová začíná 01.01., tak se neodhlašuje (podle informací z ČSSZ), ale u mě s tím má problém účetní program, protože jakmile založím novou DPP na kartě zaměstnance, tak mi pak do přehledu dává datum od kdy je nová dohoda, když prodloužím starou, tak to není určitě formálně správně a přinese to s sebou zase jiné problémy, např. s výpočty dovolených, průměrů apod. Mám Money.
Pokud nenavazuje, končí 31.12. a začíná např. 02.01., tak odhlásit a přihlásit.
Děkuji za Vaši zkušenost. A co kdyby byla DPP uzavřena na období dvou let? NP ve smlouvě se uvede, že zaměstnanec se zavazuje dokončit zpracování 1.projektu do 31.12.2025 v rozsahu 300hod. a následné zpracování 2.projektu do 31.12.2026 v rozsahu 300hod. ? Zní to přinejmenším divně, ale u nás by toto řešení bylo na místě.... opět děkuji za zkušenosti
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
10. 2. 2025 13:31
Dobrý den, může být DPP uzavřena na delší období než jeden rok (samozřejmě nepřekročí roční limit 300hod.) ? A pokud ne, bude DPP končit 31.12.2024 a v lednu bude s tímto zaměstnancem sepsána DPP na rok 2025, musí se nově hlásit na OSSZ? Děkuji za odpověď