SAP je univerzální SW pro větší firmy. Každá firma má různé požadavky dle svého provozu a SAP tedy může být nastaven v každé firmě jinak. Záleží vždy na tom, jaký firma dala požadavek na různé možnosti oprav přímo v systému, ale jsme v kapitalismu, takže SAP se logicky snaží vydělat na dodatečných různých úpravách a nastavení v SW.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
26. 2. 2025 8:19
Dobrý den, mám nastupovat do nové práce a mají účetní program SAP, chci se zeptat, kdo v něm pracuje, jak je spokojený. Pracovala jsem v programu, ve kterém se nedalo opravit fakturu, text, částku, když jsem to zaúčtována, na KH se neslo podívat, pouze jednou, opravy nebyly možné, jen složité a to se muselo volat na linku, kde si taky kolikrát nevěděli rady, dumali na tom bez mé přítomnosti a pak si pěkně vyfakturovali. Každá chyba se musela volat na linku, dost často to opravili uvnitř programu, takže se nevědelo jak. No hrůza, už takový ani podobný program nechci zažít. Děkuji za vaše názory.