Já Pohodu nemám,ale přišla nám faktura od jiné společnosti a je na ní uveden text:Fakturujeme Vám zboží dle Vaší objednávky, ale nejedná se o dodávku zboží.Na dalším řádku je uvedeno,Dodávka a montáž oken.Chtěla jsem po paní ať mě opraví text, ale píše mě,že je ten text nastaven v účetním programu a neumí ho změnit a ani vymazat a nikdo na to zatím nepoukazoval, Fakturuje v Pohodě.Opravdu to nejde nijak nastavit?Já mám program DUNA a můžu si nastavit až 10 textů k fakturaci.Děkuji
Zrovna na změnu tohoto podle mě není ani zapotřebí moc šikovnosti. Jde to změnit nejen v nastavení, aby se to ukazovalo jinak, ale jednoduše v každé faktuře přepsáním textu. To co píšete má Pohoda nastaveno jako výchozí. Pod variabilním symbolem a předkontací je políčko "text", kde bývá tato věta uvedená. Stačí přepsat. A jde v nastavení upravit, aby se ukazoval jiný text jako výchozí. Spíš počítám, že jde o malou firmu, nikdy na to nikdo nic nenamítal a tak paní ani neměla důvod se dívat po tom, kde to jde změnit a jak...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
10. 4. 2025 13:03
Dobrý den,je tady někdo kdo fakturuje v programu POHODA?