Re: Koupě vozu u -ještě jednou prosím-sp
>Klient, vedouc daňovou evidenci nakoupil vůz u AAA na
>kupní smlouvu za těchto podmínek :
>Kupní cena : 251855,-Kč
>Kupující zaplatí prodávajícímu zálohu : 105000,-Kč
>Doplatek, který činí 146855,-Kč se kupující zavazuje
>zaplatit prodávajícímu z úvěru poskytnutého kupujícímu
>obch. spol. GE Money Multiservis.
>Na zálohu byl vystaven spol. AAA příjmový doklad na
>částku 105000,- znějící : úhrada půjčky.
>Na částku 146855,- byl spol. Ge Money Multiservis
>vystaven splátkový kalendář na dobu 36 měsíců.
>Splátky se zřejmě budou účtovat jako u leasingu, ale
>jak mám zaúčtovat zálohu ? Jako akontaci, tj. poměrnou
>částí rozpustit do 36 měsíců, neo účtovat až po
>skončení leasingu zařazením do odpisu ?
>Zároveň společnost AAA od kupujícího odkoupila jeho
>starší vůž za 45000,- na základě kupní smlouvy. To
>zřejmě do příjmů že ?
>Děkuji za urychlenou odpověď.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
4. 1. 2006 5:46
Klient, vedouc daňovou evidenci nakoupil vůz u AAA na kupní smlouvu za těchto podmínek :
Kupní cena : 251855,-Kč
Kupující zaplatí prodávajícímu zálohu : 105000,-Kč
Doplatek, který činí 146855,-Kč se kupující zavazuje zaplatit prodávajícímu z úvěru poskytnutého kupujícímu obch. spol. GE Money Multiservis.
Na zálohu byl vystaven spol. AAA příjmový doklad na částku 105000,- znějící : úhrada půjčky.
Na částku 146855,- byl spol. Ge Money Multiservis vystaven splátkový kalendář na dobu 36 měsíců.
Splátky se zřejmě budou účtovat jako u leasingu, ale jak mám zaúčtovat zálohu ? Jako akontaci, tj. poměrnou částí rozpustit do 36 měsíců, neo účtovat až po skončení leasingu zařazením do odpisu ?
Zároveň společnost AAA od kupujícího odkoupila jeho starší vůž za 45000,- na základě kupní smlouvy. To zřejmě do příjmů že ?
Děkuji za urychlenou odpověď.