Dobrý den, nejlepší je si zavolat na podporu, určo by poradili. Ale já si myslím, že nemáte u dokladů, které spolu souvisí stejný párovací symbol. Proto se tam stále objevují. Tedy faktura, banka, záloha atd. vše musí mít stejný párovací symbol. I položky si zkontrolujte, jestli se Vám tam neobjevuje jiný párovací symbol. Tak třeba to pomůže. Pěkný den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Lajkování videí za velké peníze? Policie varuje před novým trikem
Papírování kolem aut má skončit. Stát slibuje revoluci v přepisech vozidel
Lidé zjišťují, že jim „mizí roky“ do důchodu. Nová služba ČSSZ odhalila problém
Denisa se svou značkou Lahodný Benedikt vsadila na Instagram. Přišla o účet i obrat
Nábytek jak z Alenky v říši divů. Zuzana vyměnila kancelář za prach a piliny
Klempířův návrh na zrušení koncesionářských poplatků je paskvil, upozorňují úřady
19. 4. 2026 16:36
Dobrý den, v účetním programu Pohoda mám problém se SALDEM. Přenášejí se do SALDA staré faktury, které už jsou uhrazené a přiznám se, že vůbec nevím jak tuto skutečnost opravit aby se to nepřenášelo stále dál. Jedná se o rozdíl v hodnotě 1600kč, ale nenapadá mě jak to opravit. Počáteční Saldo opravit nemůžu, přímo v saldu se nedá nic mazat ani upravovat. Jsem opravdu v koncích. Hodnota salda je vlastně stejná jako 321, ale kniha závazků je o 1600kč nižší. Nemáte prosím někdo stejnou zkušenost?