Dobrý den, nejlepší je si zavolat na podporu, určo by poradili. Ale já si myslím, že nemáte u dokladů, které spolu souvisí stejný párovací symbol. Proto se tam stále objevují. Tedy faktura, banka, záloha atd. vše musí mít stejný párovací symbol. I položky si zkontrolujte, jestli se Vám tam neobjevuje jiný párovací symbol. Tak třeba to pomůže. Pěkný den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tisíce korun zpět na daních. Oblíbená sleva se po letech vrátí
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
19. 4. 2026 16:36
Dobrý den, v účetním programu Pohoda mám problém se SALDEM. Přenášejí se do SALDA staré faktury, které už jsou uhrazené a přiznám se, že vůbec nevím jak tuto skutečnost opravit aby se to nepřenášelo stále dál. Jedná se o rozdíl v hodnotě 1600kč, ale nenapadá mě jak to opravit. Počáteční Saldo opravit nemůžu, přímo v saldu se nedá nic mazat ani upravovat. Jsem opravdu v koncích. Hodnota salda je vlastně stejná jako 321, ale kniha závazků je o 1600kč nižší. Nemáte prosím někdo stejnou zkušenost?