Přeji dobrý den. Pracuji v Money S3. Také vím, kolik to spolkne času, než JMHZ hlásí, že je ok. Dlouho jsem hledala chybu, kdy u jednoho zaměstnance bylo v řádku stále červené okénko, nevěděla jsem proč. Pak jsem došla na to, že v nabízeném seznamu JMHZ zaměstnanců si jejich údaje mohu prohlížet, tam jsem objevila až u toho zaměstnance červenou hvězdičku, že mám doplnit nějaký údaj. Když jsem ho doplnila, bylo to ok, jako u všech ostatních a šlo konečně odeslat. Akorát jsem pak zjistila před odesláním, že odeslat lze, ale objevila jsem, že u všech je chyba v jedné informaci, kterou nevím, jak tam opravit. Na kartách programu Money je to dobře. Tak jsem dala dotaz na OSSZ a čekám, je čas, ale je to náročné, že. U toho storna bych také počkala, třeba se to vyladí. Ještě předevčírem jsem měla v OSSZ v evidenci stále navíc jednoho zaměstnance, kterého jsem odhlásila 31.3. Od dnes tam není, sláva.
Stále taky nevím, proč se má v OSSZ přímo v portálu JMHZ registrovat stávající zaměstnanec, kteří už jsou zaregistrovaní v Money i v OSSZ při jejich nástupu. Kdo tam má registrovat, koho.....
Děkuji.
Janek..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Do evidence startupů povede cesta přes řadu podmínek. Firmy ale čekají daňové výhody
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
Také Babišova vláda chce, aby se do eTuristy registrovaly jak hotely, tak Airbnb
23. 4. 2026 13:34
Dobrý den, už někdo došel tak daleko, že použil storno měsíčního hlášení? Opravil jsem chybu v opravném již několikrát a stále to neprochází, tak jsem si myslel, že použiji storno, ale nevím, co to udělá. Prosím v moneys3. Děkuji za info.