Jmhz storno hlaseni

• 23. 4. 2026 13:34

Dobrý den, už někdo došel tak daleko, že použil storno měsíčního hlášení? Opravil jsem chybu v opravném již několikrát a stále to neprochází, tak jsem si myslel, že použiji storno, ale nevím, co to udělá. Prosím v moneys3. Děkuji za info.

• 24. 4. 2026 11:31

Janek..

Přeji dobrý den. Pracuji v Money S3. Také vím, kolik to spolkne času, než JMHZ hlásí, že je ok. Dlouho jsem hledala chybu, kdy u jednoho zaměstnance bylo v řádku stále červené okénko, nevěděla jsem proč. Pak jsem došla na to, že v nabízeném seznamu JMHZ zaměstnanců si jejich údaje mohu prohlížet, tam jsem objevila až u toho zaměstnance červenou hvězdičku, že mám doplnit nějaký údaj. Když jsem ho doplnila, bylo to ok, jako u všech ostatních a šlo konečně odeslat. Akorát jsem pak zjistila před odesláním, že odeslat lze, ale objevila jsem, že u všech je chyba v jedné informaci, kterou nevím, jak tam opravit. Na kartách programu Money je to dobře. Tak jsem dala dotaz na OSSZ a čekám, je čas, ale je to náročné, že. U toho storna bych také počkala, třeba se to vyladí. Ještě předevčírem jsem měla v OSSZ v evidenci stále navíc jednoho zaměstnance, kterého jsem odhlásila 31.3. Od dnes tam není, sláva.

Stále taky nevím, proč se má v OSSZ přímo v portálu JMHZ registrovat stávající zaměstnanec, kteří už jsou zaregistrovaní v Money i v OSSZ při jejich nástupu. Kdo tam má registrovat, koho.....

Děkuji.

Janek..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).