První se registrují změny a JMHZ následně. Pokud jste opravila v registraci - doregistrovala, pošlete opravné JMHZ, kde to bude dle poslední doregistrace.
Musím za sebe napsat, že to od začátku JMHZ vypadalo velmi náročně. Dotazů co jsem dala v programu mzdy i na OSSZ. Dnes mi přišla poslední odpověď - přijato. Dokonce tam uvádí, pokud byla chyba, o co se jedná a v PDF JMHZ se to dá opravovat.
Takže mám splněno a oddychla jsem si.
Přeji ať se daří.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Předčasný starobní důchod: Jak funguje krácení a kdy ho nelze vyplácet
Kde teď hned zjistíte, kolik letos zaplatíte na dani z nemovitých věcí?
Chystá se zásadní změna u dálničních známek. Týká se doby platnosti
Klempířův návrh na zrušení poplatků je takový paskvil, že překonává i Jurečku u dohod
Transparentní odměňování: Novela zákoníku práce zavede povinné mzdové systémy
Tisíce lidí dostanou dopis od berňáku. Důvodem je oblíbená sleva na dani
Včera 7:12
Dobrý den, prosím o radu - odeslala jsem JMHZ a přišla odpověď, že je částečně přijato kvůli tomu, že někteří zaměstnanci byli vedeni jako nerezidenti - tato hláška se teď objevuje často. Bohužel jsem doregistrovala zaměstnance moc brzy - v době, kdy tato informace nebyla povinná a následně se povinnou stala. Doregistrovala jsem tedy vše znovu a můj dotaz zní. Musím poslat opravné JMHZ, když to původní vlastně bylo správné? Děkuju