První se registrují změny a JMHZ následně. Pokud jste opravila v registraci - doregistrovala, pošlete opravné JMHZ, kde to bude dle poslední doregistrace.
Musím za sebe napsat, že to od začátku JMHZ vypadalo velmi náročně. Dotazů co jsem dala v programu mzdy i na OSSZ. Dnes mi přišla poslední odpověď - přijato. Dokonce tam uvádí, pokud byla chyba, o co se jedná a v PDF JMHZ se to dá opravovat.
Takže mám splněno a oddychla jsem si.
Přeji ať se daří.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
Chystá se omezení portálu MOJE daně. Některé důležité služby nebudou fungovat
Řidiče čeká změna. Skončí regulace cen benzínu a nafty
Kolik nově zaplatíte za balíčky z Číny? Česká pošta ukázala konkrétní příklady
20. 5. 2026 7:12
Dobrý den, prosím o radu - odeslala jsem JMHZ a přišla odpověď, že je částečně přijato kvůli tomu, že někteří zaměstnanci byli vedeni jako nerezidenti - tato hláška se teď objevuje často. Bohužel jsem doregistrovala zaměstnance moc brzy - v době, kdy tato informace nebyla povinná a následně se povinnou stala. Doregistrovala jsem tedy vše znovu a můj dotaz zní. Musím poslat opravné JMHZ, když to původní vlastně bylo správné? Děkuju