Otevřete si zaměstnance a odkontrolujte, zda tam některé údaje nezmizely. Bohužel technici na tom jejich SW stále pracují a děje se tam spousta různých chyb, někde vám zmizí údaj, někde se naopak objeví třeba nula tam, kde jste ji neuvedli. Prostě horor. Když si tedy odkontrolujete registraci zaměstnanců a máte je v pořádku, tak to odešlete. Před odesláním si to uložte pomocí ikonky tiskárny ať máte to uložené u sebe pro případné další dohady s ČSSZ. Držím palce
Dobrý den, děkuji za radu, a kde to prosím najdu? Seznam zaměstnanců vidím tak, že vidím zaměstnance v řádcích po sebou, ale nikde jsem si nevšimla, že by se dali nějak rozkliknout, abych se dostala k dalším informacím. Dvě různé paní ze sociálky mi potvrdily, že údaje jsou všechny doregistrované v pořádku, tak si myslím, že tady chyba nebude. Ale určitě zkusím prověřit všechny možnosti.
Děkuji.
Na sociálce po přihlášení DS si rozklikněte Jednotné měsíční hlášení (hned první čtvereček, vedle ob jeden je ten seznam zaměstnanců). Přejít na přehled podání, rozkliknout vlevo duben a tam jsou důvody částečného přijetí - zase rozkliknout, to je pod kódama, ale více to uvidíte v těch třech tečkách - seznam zaměstnanců píše, u koho je nedoregistrace a uvidíte, co chybí - zkuste, navede Vás to..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
Chystá se omezení portálu MOJE daně. Některé důležité služby nebudou fungovat
Řidiče čeká změna. Skončí regulace cen benzínu a nafty
Kolik nově zaplatíte za balíčky z Číny? Česká pošta ukázala konkrétní příklady
22. 5. 2026 7:57
Dobrý den,
prosím není zde někdo, kdo řešil podobný problém? V dubnu jsem posílala doregistrace zaměstnanců, když jsem odesílala 20.5. JHMZ psalo mi to, že jsou registrace nedokončené. Tehdy se mi ještě podařilo dovolat na ČSSZ a paní mi říkala, že neví, v čem je problém, že tam ty doplněné údaje vidí. Nicméně dle očekávání JHMZ neprošlo. Nikam se nejde dovolat, z webového formuláře taky žádná odpověď. Nevíte prosím? Zkusit poslat znovu ty doregistrace?
Děkuji.