Myslím, že musíte udělat opravu podání, jiná možnost není. Je to velice jednoduché, u každého Vašeho podání je napsána možnost "podat opravné podání", to zozkliknete, objeví se Vaše podání, najedete si na příslušenou položku a napíšete. Je to opravdu jednoduché. Hezký den
Opravné se přece dělá, když je v původním podání chyba, což v tomto případě není, změnily se jen údaje.
Napsala jsem to přes změnu, musí být uvedený datum změny. Zatím mi přišlo do mailu potvrzení, že hlášení je zpracováno a je úplné. Teď budu čekat cca 3 dny až mi to potvrdí v datové schránce. Pak teprve to považuji za vyřízené. Myslím si také, že by to mělo být přes změnu, protože to není oprava, jak píše paní Jasná. Tak dám vědět, až to bude 100% potvrzené z DS. Děkuji za názory.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Pozor na podvodné faktury: Jménem portálu Živéfirmy.cz se šíří falešné výzvy k úhradě
Novinka pro zaměstnavatele: Od července přichází předregistrace zaměstnanců
TikTok Shop mění fungování influencer marketingu
Menstruační volno rozděluje sítě. Pomůže nemocným, nebo zkomplikuje život firmám?
Nejdřív dopis, až pak zakleknutí: Berňák rozesílá upozornění na chyby v DPH
Stánek se zmrzlinou vydělá v létě tisíce. Problémem ale může být živnost
17. 6. 2026 9:31
Dobrý den, zaměstnanec cizinec mi přinesl nový doklad cestovního pasu a doklad o prodloužení pobytu v ČR. Musím nahlásit na OSSZ přes změnu? Děkuji.