Dobrý den, ohledně tohoto jsem volala na podporu Money S3. Toto vzniklo zaokrouhlováním dolů při přepočtu a generování mezd. Od dalšího měsíce se prý 3 hodiny opět srovnají. Pokud potřebujete mít plný nárok už nyní, je potřeba vypnout automatický přepočet a další měsíc si ho opět zapnout.
Dobrý den, mám také Money S3 a hlídám si každý měsíc u všech zaměstnanců dovolenou. Vždy někomu ubere 3 hodiny. Opravím následně: karta zaměstnance, dovolená, rozkliknou okénko nárok na dovolenou (my máme 160 hodin, v PC naskočí 157 hod) ručně vepsat správný počet a poté zase zakliknou a dát OK a zavřít kartu zam-ce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Tkalcovna Kubák funguje 150 let. Jsme živé muzeum, ale pomáhá mi i AI, říká majitel
Šikana na pracovišti z pohledu práva: Jak jí předcházet a jak postupovat při řešení
OSVČ i firmy sice stále mohou žádat o bezúročné úvěry, ale jen v některých krajích
Qerko zavedlo poplatek 3 Kč. Sítě vřískají: „Nenažranost!“ a hrozí bojkotem
Od roku 2027 se vrátí některé slevy na dani, sleva na manželku se ale nezmění
Papírové oznámení o zvýšení důchodu už jen na žádost. Zbývá pár týdnů
29. 6. 2026 8:35
Dobrý den, prosím, zda se to někomu stalo a jak to opravit, okénko u zaměstnance narok na dovolenou je neaktivní. Po natažení nové verze 64-bit se u všech zaměstnanců ponížil nárok na dovolenou o 3 hodiny. Nevíte někdo proč? Moc děkuji za všechny reakce.