Dobrý den, podobnou situaci jsem v Money S3 řešila před několika měsíci. Pokud si dobře vzpomínám, u zápočtu je potřeba počítat s tím, že nejde o skutečný peněžní pohyb, takže se automaticky nemusí objevit v peněžním deníku stejně jako běžná úhrada. Záleží také na tom, jak máte nastavenou předkontaci a jestli je faktura správně zařazená jako investiční majetek. Mně tehdy pomohlo projít si nápovědu a články na webu Money, protože je tam k daňové evidenci poměrně dost podrobně popsané, jak se jednotlivé operace promítají. Pokud by ani potom zápočet nefungoval správně, zkusila bych kontaktovat jejich podporu, mně vždy dokázali poradit, kde byla chyba v nastavení.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Startu EET 2.0 v roce 2027 už nestojí nic v cestě, zákon podepsal i prezident
„Nedoplatek na sociálce“: Dluh, který vás teď může připravit o vaše úspory
O papír k vašemu důchodu nemusíte žádat ani za něj platit. Je tu jednodušší cesta
Tohle se zákazníkům líbit nebude. Za stejný nákup zaplatí každý jinou cenu
Také Babišova vláda chce, aby se do eTuristy registrovaly jak hotely, tak Airbnb
Plošné zlevňování místo akčních letáků. Drogerie dm mění cenovou strategii
20. 7. 2026 17:10
Jak se v Money S3 v daňové evidenci zaúčtuje zápočet? Mám přijatou fakturu s předkontací V100 - investiční majetek. A když tuto fakturu dám do zápočtu, tak se v peněžním deníku vůbec neobjeví.
Děkuji