Re: Potvrzení srážková a zálohová daň?
Takže jsem raději ještě zavolala na FU a řekli mi, že pokud alespˇˇn má jednou odvedenou zálohovou, tak musí být na potvrzení součet obou příjmů.
Re: Potvrzení srážková a zálohová daň?
Jak potvrzení obou příjmů - jako příjmů sražených zálohovou i srážkovou daní? To je přece nesmysl. Správně je výše uvedená odpověď, že jakmile srazí zaměstnavatel srážkovou daň, považuje se tato daňová povinnost za splněnou a již se nikde !!!! nesmí uvádět. Takový zaměstnavatel na tento příjem ani nesmí vystavit potvrzení.
Spíš mne napadá, jak je možné, že jste, jak uvádíte v dotaze, měla u jednoho zaměstnavatele sraženou zálohovou i srážkovou daň?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
6. 1. 2006 8:42
V jednom zaměstnání jsem měla při podepsaném prohlášení odvedenou zálohovou i srážkovou daň. Když mi budou vystavovat potvrzení, abych si mohla podat daňové přiznání, zahrnují do něj příjmy při obou daních nebo jen ten, ze kterého jeodvedena zálohová daň?