Re: Potřebuji zjistit čerpání dovolené v
Dovolená se smí proplácet pouze při skonční pracovního poměru. Takže jestliže manžel nekončí a zbyla mu dovolená z roku 2005, převádí se do roku 2006 a v tom roce ji musí vyčerpat, jinak propadá. Jestli jde o 5 dní, které přesahují 4 týdny (když je ve firmě nárok 5 týdnů), tak ten týden nad 4 týdny lze převést až do roku 2007, ale proplatit nelze.
Ani Vám ji nemůže proplatit. Buď si ty 4 dny do března vyberete (pokud Vám to zaměstnavatel odsouhlasí), nebo si je můžete vybrat ihned po skončení mateřské (ještě před nástupem na rodičovskou dovolenou). Po 3 letech už ne, to už bude propadlá.
Re: Potřebuji zjistit čerpání dovolené v
>>Manželovi zůstalo 5dní dovolené je zaměstnavatel je
>>povinen dovolenou proplatit ,nebo ji muže převést na
>>rok
>>2006.Já nastupuji v Březnu Mateřskou Dovolenou z byli
>>mi 4dny zaměstnavatel tvrdí že mi ji nemůže
>>proplatit
>>až u končím nemocenskou nebo až po 3letech mateřské.
>
>Dovolená se smí proplácet pouze při skonční pracovního
>poměru. Takže jestliže manžel nekončí a zbyla mu
>dovolená z roku 2005, převádí se do roku 2006 a v tom roce
>ji musí vyčerpat, jinak propadá. Jestli jde o 5 dní,
>které přesahují 4 týdny (když je ve firmě nárok 5
>týdnů), tak ten týden nad 4 týdny lze převést až do roku
>2007, ale proplatit nelze.
>Ani Vám ji nemůže proplatit. Buď si ty 4 dny do března
>vyberete (pokud Vám to zaměstnavatel odsouhlasí), nebo
>si je můžete vybrat ihned po skončení mateřské (ještě
>před nástupem na rodičovskou dovolenou). Po 3 letech
>už ne, to už bude propadlá.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
8. 1. 2006 19:40
Manželovi zůstalo 5dní dovolené je zaměstnavatel je povinen dovolenou proplatit ,nebo ji muže převést na rok 2006.Já nastupuji v Březnu Mateřskou Dovolenou z byli mi 4dny zaměstnavatel tvrdí že mi ji nemůže proplatit až u končím nemocenskou nebo až po 3letech mateřské.