Re: Starobní důchodce
Dobře, takže když teď půjde marodit, odmarodí 84 dnů, co potom dál? Vedeme ho dál jako zaměstnance? Musíme někde něco hlásit?
>>Dobrý den, dnes za mnou přišel zaměstnanec - starobní
>>důchodce, že do měsíce půjde na operaci a zřejmě bude
>>i následné uzdravování na dlouho. Zaměstnanec mi
>>tvrdil, že od ledna může marodit snad jen měsíc (byla
>>nějaká změna?). Jakým způsobem nejlépe postupovat.
>>Jsme MO,
>>nemocenskou tedy nevyplácíme. Zaměstnanec má zřejmě
>>tu
>>představu, že si za sebe najde náhradu a až se z toho
>>dostane (jestli), tak se sem vrátí. Jak byste
>>postupovali vy? Smlouva mu končí na konci srpna.
>
>Důchodci mají podpůrčí dobu 84 kal. dnů při jedné
>pracovní neschopnosti nebo v kal. roce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
12. 1. 2006 8:22
Dobrý den, dnes za mnou přišel zaměstnanec - starobní důchodce, že do měsíce půjde na operaci a zřejmě bude i následné uzdravování na dlouho. Zaměstnanec mi tvrdil, že od ledna může marodit snad jen měsíc (byla nějaká změna?). Jakým způsobem nejlépe postupovat. Jsme MO, nemocenskou tedy nevyplácíme. Zaměstnanec má zřejmě tu představu, že si za sebe najde náhradu a až se z toho dostane (jestli), tak se sem vrátí. Jak byste postupovali vy? Smlouva mu končí na konci srpna.