Re: Hypoteční úvěr
Pokud si manžel bude podávat daňové přiznání poprvé, tak bude muset doložit všechny potřebné přílohy k uznání odpočtu, jestli je už doložil dříve, tak bude stačit potvrzení o zaplacených úrokách
V zaměstnání je to stejné, jelikož hypotéku bude uplatňovat poprve, musí vše potřebné doložit
Re: Hypoteční úvěr
Hlavní otázka je ale, zda vůbec může uplatňovat úroky, není-li vlastník nemovitosti.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
12. 1. 2006 8:35
Poraďte mi, prosím, jsem vlastník nemovitosti, ve které bydlíme s manželem již 6 let.Máme na úpravy hypoteční úvěr, kde manžel je dlužník a já spoludlužník. Může si manžel v daňovém přiznání za rok 2005 uplatnit úroky z hypotečního úvěru a musí doložit opět všechny potřebné doklady, které jsem já předložila k přiznání za rok 2004? Od kdy platí možnost uplatnit tyto úroky i u zaměstnavatele při ročním zúčtování ( asi až za rok 2006)? V tomto případě se budou muset dokládat opět všechny potřebné doklady-výpis z katastru ...) Děkuji všem za informace.