Re: Dohoda (do 100 hodin) / daň.přiznání
Sice nevidím konec, ale řekla bych, že Vám jde o to, zda psát do přiznání, či ne. To je závislé na tom, zda byla mzda zdaněna srážkovou daní či zálohovou. Jestliže zálohovou, tak musíte dostat potvrzení a na základě toho to potom napíšete do přiznání. Srážková daň je konečná.
Re: Dohoda (do 100 hodin) / daň.přiznání
Proto se to jmenuje zálohová daň - důchodci by to mělo vyjít na stejno (pokud k 1.1.2005 pobíral důchod a nemá nic jiného).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 1. 2006 6:29
naléhvě prosím mzdové účetní!!Pracovala jsem u jedné firmy v jednom měsíci na dohodu (do 100 hodin),daň byla řádně odvedena.Já si dělám daňové přiznání - typ A sama.Musím částku z této dohody v ... (pokračování)