Re: prosím můžete mi poradit jak zaúčtov
A ještě prosím dva dotazy: je jedno kdy to tím interním dokladem zaúčtuji?Teda asi nejpozději do toho 10.10.06, že??
A pak tady mám od minulé účetní z loňska v nákladech na příští období její částku peněz na účetnictví,ale bohužel v tomto roce už to účetnictví nevedla, takže mám na te 381/17200,- a co teď s tím???Opravdu moc děkuji
Re: prosím můžete mi poradit jak zaúčtov
kdy to zauctujete je podle me jedno - jen na to nesmite zapomenout :-))) ale zustatek v rozvaze na 381 by vas mel upozornit.....
K vasemu druhemu dotazu - moc nechapu, co to znamena "jeji castku penez na ucetnictvi" - jak to bylo zauctovano v 04? To jsou jeji odmeny vyplacene dopredu, ci co?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 1. 2006 10:33
Mám tady poprvé fakturu, která se určitě bude účtovat jako náklady příštích období, ale já to stále nechápu jak na to.Takže mám:
FP období 11.10.05 - 10.1.06 bez DPH 3480,- DPH 661,20
období 11.10.05 - 10.10.06 bez DPH 9900,- DPH 1881,-
Celkem 13380,- DPH 2542,20 a s DPH 15922,20
Chápu, že DPH si odečtu hned V DZUP 24.10.05 ale nevím jak dál a hlavně jak to pak budu účtovat v novém roce.Už jsem z toho úplně zmatená.Děkuji moc za pomoc