Re: Vklad do pokladny s.r.o.
Jedině příjmovým pokladním dokladem.
Pokud chce zvýšit stav pokladny majiteĺ a nechce Vám dát hotovost - řešila bych to tak, že bych to např.30.12.2002 přijala - ale nevím co - třeba vrácenou zálohu ..... vklad peněz do poklaldny - ale za co nevím - to už Vás snad něco napadne - vydala bych příjmový pokladní doklad - ale současně bych si nechala od majitele podepsat výdajový pokladní doklad třeba s dnešním datem. Ale opravdu současně - pak nic neriskujete - pokud by to chtěl majitel odkládat tak ne - úž nikdy byste nedokázal/a - že nemáte manko.
Třeba na něco rozumného přijdete.
Re: Vklad do pokladny s.r.o.
>>Prosím pomoc,ke konci roku jsme měly v pokladně
>>částku,ale majitel ji chce zvýšit.Jak ji mám správně
>>zaúčtovat?
>
>Jedině příjmovým pokladním dokladem.
>Pokud chce zvýšit stav pokladny majiteĺ a nechce Vám
>dát hotovost - řešila bych to tak, že bych to
>např.30.12.2002 přijala - ale nevím co - třeba vrácenou zálohu
>..... vklad peněz do poklaldny - ale za co nevím -
>to už Vás snad něco napadne - vydala bych příjmový
>pokladní doklad - ale současně bych si nechala od
>majitele podepsat výdajový pokladní doklad třeba s dnešním
>datem. Ale opravdu současně - pak nic neriskujete -
>pokud by to chtěl majitel odkládat tak ne - úž nikdy
>byste nedokázal/a - že nemáte manko.
>Třeba na něco rozumného přijdete.
>
>O zálohách bych neúčtovala,protože bych musela účtovat i o DPH.Jestli se jedná jenom o zůstatku na účtě k 31.12., tak bych to řešila vkladem společníka(třeba fiktivně) a hned v lednu vratkou. Majitel chce někdy nemožné.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 1. 2006 13:49
Prosím pomoc,ke konci roku jsme měly v pokladně částku,ale majitel ji chce zvýšit.Jak ji mám správně zaúčtovat?