Re: Moje nova zivnost a co s tim
Hrůza, student vysoké školy a nezná vyňatá slova což je učivo ze 3. obecné. Jak se mohl na VŠ vůbec dostat?
Re: Moje nova zivnost a co s tim
To je dneska na VŠ běžné. Všichni mají mít vys. vzdělání, stát to podporuje, ale být dnes učitelem třeba na techníce je velmi tristní - takových" studentů" je tam přes 90 %. A navíc mají silné zastoupení v akademickém senátu a rozhodují o učitelích. Pokud je učitel náročný tak dělají ankety a očerňují ho, že je špatný.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
13. 1. 2006 20:55
Mam zivnostensky list na podnikani Maloobchod provozovany mimo radne provozovny. Prosim o radu kam si mam dale zajit. Jsem student Vs a tim doufam ze mi z toho plinou alespon nejake male vyhody. Nevim jak je to tedy se socialnim a zdravotnim pojistenim. Poradte co dal.