Re: paní Jiřko-jak to uděláme?
no jo, tak pro ty, co jsou tu poprvé, lze taky jednoduše vyhledávat, co už bylo dříve rozsáhle diskutováno, tam najdou hodně informací.
pája
>>>>Se zaměstnanci se uzavírají pracovní smlouvy na dobu
>>>>určitou 6 měsíců. Po uplynutí této doby se prodlužují
>>>>dodatkem k pracovní smlouvě o dalších 6 měsíců a tak
>>>>to
>>>>jde dokola.Myslím si, že lze takto prodlužovat
>>>>maximálně po dobu 2 let a pak uzavřít pr.smlouvu na
>>>>dobu
>>>>neurčitou nebo již smlouvu neprodloužit. Myslím, že
>>>>toto
>>>>nařízení platí od roku 2004 - nejsem si jistá jestli
>>>>od
>>>>1.3.2004 nebo 1.4.2004. Ale co s prac. smlouvami ,
>>>>které byly uzavřeny v roce 2003 ? Od kdy se na ně
>>>>vztahuje dvouletý interval ? Také až od roku 2004 ?
>>>
>>>Tolik energie jsme vložili do dlouhé opakované
>>>diskuze
>>>a oni to nečtou? Nebudeme přece vše znovu opakovat,
>>>jak to vidíte?
>>>pája
Ty si tady toho vložil, suverenku. Tak se nemusíš chvástat, ani obtěžovat.Neotravuj ty nezkušené a bezradné!
>>Nezlobte se,ale já to čtu poctivě vše a proto se již
>>vůbec ani nemusím na nic ptát-neplatí to na
>>všechny-jen
>>je možné-že ti-co jsou zde poprvé-to prostě
>>nenapadne.
>no jo, tak pro ty, co jsou tu poprvé, lze taky
>jednoduše vyhledávat, co už bylo dříve rozsáhle diskutováno,
>tam najdou hodně informací.
>pája
Pája má pravdu. Zcela podrobně jsme to tady rozebrali nedávno, viz debata ze 4.1. - Smlouva na dobu určitou, Pája zastával jedno stanovisko, já druhé, ale nakonec jsem musela uznat, že výklad mnoha našich zákonů skutečně není takový, abych si jím mohla být 100% jistá. Tuto debatu si podrobně přečtěte, klikněte raději na každý příspěvek zvlášť, protože z důvodů omezení počtu úhozů jsme museli vždy něco z předešlého příspěku umazat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
14. 1. 2006 15:39
Se zaměstnanci se uzavírají pracovní smlouvy na dobu určitou 6 měsíců. Po uplynutí této doby se prodlužují dodatkem k pracovní smlouvě o dalších 6 měsíců a tak to jde dokola.Myslím si, že lze takto prodlužovat maximálně po dobu 2 let a pak uzavřít pr.smlouvu na dobu neurčitou nebo již smlouvu neprodloužit. Myslím, že toto nařízení platí od roku 2004 - nejsem si jistá jestli od 1.3.2004 nebo 1.4.2004. Ale co s prac. smlouvami , které byly uzavřeny v roce 2003 ? Od kdy se na ně vztahuje dvouletý interval ? Také až od roku 2004 ?