Re: vrácení odstupného
hloupost, dostala jste 2měsíční odstupné, to byste musela vrátit, kdybyste se vrátila do zaměstnání do 2 měsíců, takže pokud jste skončila k 31.10., jak píšete, 2 měsíce již uplynuly.Pokud nyní nastoupíte do zaměstnání, nic už vracet nebudete!
Musela byste vracet, kdybyste obdržela 6měsíční odstupné a vracela byste se do zaměstnání během roku 2006, nejdéle do dubna, ale pokud bylo pouze 2měsíční, s klidem nastupte a nic vracet nebudete, zdravím!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
14. 1. 2006 18:32
Prosím o radu: K 31.10. jsem ukončila pracovní poměr z důvodu snižování stavu zaměstnanců. Dostala jsem dvouměsíční odstupné. Teď bych mohla znovu do tohoto podniku nastoupit, ale bylo mi řečeno, že pokud se vrátím do 6 měsíců musím vrátit odstupné. Je to pravda?