Re: Dovolená po 33 letech
to už dávno neplatí, máme všichni stejně, staří i mladí - 4 týdny.
Záleží, v jakém sektoru jste zaměstnán, podnikatel může přidat týden navíc, školství má snad 6 týdnů, a přidávají i státní podniky.
>>Můžete mi poradit, jak je to s počtem dní dovolené po
>>dovršení 33 let ? Je mi 42 let a změnil jsem
>>zaměstnavatele, dělám stejnou práci, ale u
>>zaměstnavatele
>>předchozího jsem po celou dobu po 33 letech mě týden
>>dovolené navíc. U nového zaměstnavatele nikoliv.
>
>to už dávno neplatí, máme všichni stejně, staří i
>mladí - 4 týdny.
>Záleží, v jakém sektoru jste zaměstnán, podnikatel
>může přidat týden navíc,
Může přidat nikoli týden,ale další týdny.
školství má snad 6 týdnů, a
>přidávají i státní podniky.
Pro vtipálka : pan Petr se jen nepřesně vyjádřil, pokud to nevíte vy, myslel tím nárok na dovolenou, který se počítal podle odracované doby od 18 let věku, po 15 letech a na 15 let. Tudíž ve věku 33 let měl nárok na vyšší výměru dovolené.
Jinak ale postřeh máte dobrý,radši využít jinak :))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
16. 1. 2006 14:11
Můžete mi poradit, jak je to s počtem dní dovolené po dovršení 33 let ? Je mi 42 let a změnil jsem zaměstnavatele, dělám stejnou práci, ale u zaměstnavatele předchozího jsem po celou dobu po 33 letech mě týden dovolené navíc. U nového zaměstnavatele nikoliv.