Re: Formulář silniční daň
Možná mi ten vzorec připlul z vesmíru... Já bych ho vytvořit nedokázala. J.F.
Re: Formulář silniční daň
Teda fuuuuuj!!!
Ještě, že ničemu takovému nerozumím :-)))))
Mne by ten vzorec určitě navadil :-)
PS : jen tak mimochodem, daňové přiznání na silniční daň jsem podala 11.1.06, včera mi z FÚ volali ať k nim naklušu, že si žádám o vrácení přeplatku ve výši 1.385,-Kč a že tam mám přeplatek vyšší - samozřejmě, že jsem hned a ráda naklusala. A sdělili mi tam, že mám přeplatek přes 12.000,-Kč :-)))))) fakt milé zjištění !!!! Koukala jsem jako blázen neb jezdím pouze jedním osobákem o obsaku 1,2 :-) přeplatek se táhne od roku 1995 a maximum dosáhl v roce 2000 - v té době se mi o silniční daň starala účetní a dnes vidím, že velmi dobře. Ze mě musí mít ale stát radost :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
17. 1. 2006 14:54
Z loňského roku mám stažený formulář na silniční daň, kde ve sloupci 22 je výpočet:
=KDYŽ(NEBO(K8=5;K8=6);0,75*J8;KDYŽ(K8=7;0,5*J8;KDYŽ(K8=8;1,15*J8;0)))
Letos je tam tenhle výpočet:
=KDYŽ(K8=5;0,75*J8;KDYŽ(K8=6;0,4*J8;KDYŽ(K8=7;0,34*J8;KDYŽ(K8=8;1,15*J8;J8))))
Jelikož jsem analfabet na tyto věci, pro jistotu jsem loňskou verzi hodila do koše a stáhla znova. Ale objevuje se mi tam pořád ten původní vzorec... Budu vděčná za každou radu, sice to stejně přepočítávám, ale třeba někdo víte, proč to tak je? J.F.