Re: Zákaz kouření v zaměstnání
Já pracuji ve školství a tady se nesmí dle zákona kouřit v celé budově. Mohu opustit bránu školy a tam dát čouda. Dříve jsem za 6 hodin vykouřila třeba 6 cigaret a od nového roku 1 nebo 2. To je dobrá odvykačka.
Re: Zákaz kouření v zaměstnání
Nechápu nad čím se pozastavujete.
U mého zaměstnavatele se nesmělo nikdy kouřit nikde. V celé budově a ani na dvoře. Kuřáci si dali čouda rono cestou do práce, v poledne když šli ven na oběd a pak až po pracovní době. A mě nekuřákovi toto připadne uplně samozžejmé. Nechápu jak se někdo může pozastavovat nad tím, že mu bylo zakázáno v pracovní době kouřit. Dá se říci, že nám nebylo vlastně nikdy dovoleno kouřit.
A z vlastní zkušenosti, že když kráčím na FÚ a vidím tam na chodbě u popelníku stát pracovnice FÚ a kouřit, tak by mne TREFIL šlak neb kouří v pracovní době a já když za ní jdu, tak si musím počkat v kanceláři až si dokouří a vrátí se na svou židli. Tomu říkám KATASTROFA. Je placená ze státních peněz za to že si na chodbě kouří.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
17. 1. 2006 17:12
Dobrý den, potřebova bych poradit, jestli mi zaměstnavatel může zakázat kouřit v zaměstnaní. Pokud ano, je možné aby mi to zakázal i v době mé pauzy na jídlo a odpočinek? Děkuji za radu!