Re: studijní příspěvek
---
Zaměstnavatel může a nemusí poskytovat příspěvky a volno s náhradou mzdy dle vyhl.140/1968 Sb. Záleží pouze na něm. Z mého okolí známých, kteří studují při práci vím, že většinou zaměstnavatel povolí nepl.volno a spíše jde o nepsanou dohodu, že občas lze volno napracovat příp. se nějaké volno dá považovat jako odpracované, ale neznám nikoho, u koho by se zaměstnavatel řídil vyhláškou (podnikatelská sféra). Třeba u státních zaměstnanců je situace odlišná. Často také žádají o kratší úvazek. Jenže jde o lidi, kteří se starají jen o sebe. Pokud by zaměstnavatel přímo na vás vyšší vzdělání požadoval a již jste na toto místo byla přijata, tak se mi zdá trochu podivné, že by vám nevyšel více vstříc.
Neplacené volno řeší příloha k NV 108/1994 Sb. a § 21 NV 108/1994. Zase záleží na zaměstnavateli.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
20. 1. 2006 8:26
Studuji VŠ při zaměstnání a zaměstnavatel mi nabídl pouze neplacené volno. Studium je doplnění požadovaného vzdělání na mé pracovní místo. Zajímalo by mne, jestli mám nárok alespoň na studijní příspěvek podle §12, vyhl.140/1968. Mám dvě děti do 15let. Také by mne zajímalo, jestli mám nárok na nějaký určitý počet dnů neplaceného volna nebo jestli to určuje zaměstnavatel. Děkuji za odpověď.