Re: Upgrade Účto
Účto od Tichého je skvělý program, mzdy určitě zpracujete ve verzi 2006. Divila bych se, že by to zamrzalo, pracuju v účtu denně (te'd taky) a řada mých kolegů, nezlobí to nikomu.
Ptáte se opravdu na SW Účto od firmy Tichý a spol.?
Upgrade na verzi 2006 v prosinci určitě neposílali, posílají ho v těchto dnech. Pro uživatele, kteří zaplatili elektronicky, je program ke stažení cca od půlky ledna. V prosinci určitě ještě nebyl! Upřesněte prosím dotaz.
Děkuji za rychlé reakce :-) Program mi zamrzá tak, že když něco zkouším a nevyplním asi všechno potřebné, tak se mi zastaví a nefunguje Esc a když potom mačkám nevím co, hlásí mi to nějakou nevyplněnou větu. Ale s tím nechci otravovat, to je moje neznalost ovládání. Klient má fakturu upgrade Účto Tichý z 6.12. a CD mi dal dnes, tak se s tím ještě poperu. První dojem nic moc. Doufám, že tam jde alespoň bezbariérově mazat a opravovat chyby.
Tak ať vám k tomu programu dá taky manuál, z něj se dozvíte vše potřebné. Účto je fakt dobrý program - nenápadný spolehlivý dělník. Ale je dobré si ho nastavit - vše se dozvíte v manuálu :-) Tady se zeptejte jen na to, co vám nebude jasné ani po důkladném pročtení manuálu.
PS: Pokud vám to hlásí nějakou nevyplněnou větu, tak to je pravda. Účto nehlásí chyby pro nic za nic. Znamená to jen, že jste se s programem ještě neseznámila a že nezadáváte věty tak, jak je třeba. Pokud chcete mít z jakéhokoliv programu kvalitní výstupy, musíte respektovat pravidla, jak ten program funguje.
PPS: Klient vám mohl dát fakturu z prosince, to asi platil zálohu. CD by už mělo být ve verzi 2006, rozeslané patrně tento týden.
Pokud se vám objeví věta: PŘESTO OPUSTIT dejte Enter ne Esc
Taktéž jsem v r. 1992 konstatoval = první dojem nic moc.
Dnes konstatuji - to co umím (po těch pár letech) s programem Účto, také nic moc. Vždy kritizuji svoje "znalosti" nikdy Účto.
A to si o sobě myslím, že mezi těmi 31700 uživateli jsem hvězda.
Pracovat se s ním naučíte během pár dní :-) základy určitě. Stačí číst manuál a pozorně číst i hlášení, která vám program dává. Vždy je dává z nějakého důvodu, takže je hloupé je jen "odmáčknout", aby se jich člověk zbavil. Navíc máte kdykoliv k dispozici nápovědu v programu na F1 - skutečně KDYKOLIV a KDEKOLIV. Na speciální a složitější případy se samozřejmě budete muset dívat do nápovědy a manuálu. Nebojte se Účta, je to fakt prima program, i když na první pohled vypadá velmi obyčejně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
22. 1. 2006 23:04
Uvažuji o zpracování DE klientovi v Účtu, které neznám - má upgrade, které mu přišlo v prosinci 2005 - myslíte, že už se tam dají zpracovávat mzdy v roce 2006, nebo bude ještě další upgrade? Omlouvám se, nevyznám se v tom programu, pořád mi to zamrzá a musím natvrdo vypínat počítač a už jsem docela vzteklá, na ten blbý program :-((( Aspoň kdybych věděla, že tam půjdou ty nové mzdy, to bych ještě chvíli vydržela :-)