Re: chyba v účtování DHM
Pokud to bylo všechno v letošním roce tak si vytvoříte vnitřní doklad - popíšete situace a zaúčtujete jak popisujete
a nebo
teď už se uznává, že je možné účtovat každé samostatně - např. u nás se přehazují monitory a PC jak je potřeba - a je to v pořádku.
ale - musíte to mít vedeno v evidenci - buď podrozvahově - nebo na seznamech drobného majetku - a provádět inventuru.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
23. 1. 2006 12:55
Dobrý den,
zaúčtovala jsem počítač v hodnotě 32 tis. na účet 501/321. O týden později byl k tomu koupen monitor v hodnotě 8100. - 501/321. avšak dohromady to tvoří DHM - Nevím jak to mám přeúčtovat. Jestli mohu 042/501 ??
Děkuji za radu.