Re: Doprava EU - DPH
ano je to tak ,započítavají se protože jsou od jednoho dodavatele.
jenom pro informaci:
Závěr
Není správné zahrnovat do základu při pořízení zboží z jiného Členského státu žádné další náklady než ty, které jsou požadovány od dodavatele zboží z jiného členského státu. Český zákon o DPH je v 36 nepřesný a je nutno pro pochopení správného řešení použít Šestou směrnici Rady EU.
Částky je nutno obecně zahrnovat do souhrnného hlášení, a to by nesouhlasilo mezi jednotlivými členskými zeměmi.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
23. 1. 2006 15:04
Prosím poraďte, 25.1. se blíží!!!
Český autodopravce přepravil zboží z Polska do ČR. Polský dodavatel tuto dopravu zaplatil apřipočetl k faktuře za zboží (je tam doložena jako příloha k DL.). Faktura polského dodavatele je vystavena v Kč.
Mám to brát jako celkovou částku za zboží, anebo je třeba tyto 2 částky rozúčtovat? Jedná se mi o to, do kterých řádků to mám zapsat v daňovém přiznání k DPH.