Re: OSVC a zadne prijmy, danove priznani
Pokud jste z podnikání neměl žádné příjmy, podáte na FÚ čestné prohlášení. První zaměstnavatel vám měl dát potvrzení o příjmu a to potvrzení dáte druhému zaměstnavateli a buď si zažádáte o roční zůčtování, nebo ne - to záleží už na vás.
Re: Omluva lenceb
Musím nesouhlasit s výše uvedenými rady. Pokud pozastavil živnost až v říjnu, tak do té doby musí podat daňové přiznání (platil odvody na soc.a zdrav. - musí účtovat o výdajích ) a příjmy ze zaměstnání přiznává zároveň s příjmy ze živnosti. Z každého zaměstnání si vyžádá potvrzení o zdanitelných příjmech, které musí doložit jako přílohu do přiznání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
24. 1. 2006 19:19
Chtel bych se zeptet, do rijna jsem podnikal a soucasne byl zamestnan. Z podnikani jsem nemel zadne prijmy. platil jsem jen SPaZP. V rijnu jsem zmenil zamestnavatele a pozastavil zivnost. Musim podavat DP nebo staci dat nejake prohlaseni?
Diky za radu