Re: Ufffffff, poslední DPH hotové....
Já také a řítím se zítra ráno na FÚ. To byla tentokrát dost šichta.Jeden čekal, že se ozve SČE a vyúčtuje mu zálohy, druhý měl přeplatek s plynařema, který nečekal a třetímu kontroloval FÚ platby ze zahraničí, z a I.Q. , které jsem měla(naštěstí) v pořádku. Oni si nepřipočetli služby ke zboží:-(. Mějte se nádherně a pevné nervy!!!
Já až teď. "Ať žijou koeficienty-hlavně,když je program nedokáže vypočítat!"
To máte pravdu, Jiřino :-((( Moje programy je sice údajně vypočítat dovedou, ale musím si nastavit parametry a to je ještě horší, než si je vypočítat sama. Udělala jsem si tabulku v excelu a jsem zvědavá, jestli se sejdu s výpočty FÚ, nebo budou mít námitky :-(((
Lenka je vzorná, ta už má určitě i daňová přiznání, jak psala :-))) J.F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
24. 1. 2006 20:33
Tak si otevřu lahvinku a ostatní horory zítra :-)))