Re: Pro mzdové účetní
nesmí se jim vyplňovat příjem - sociálka má načtena daňová a nakonec je vrátí zpět - ale musíte vyplnit pouze vyplacené nemocenské dávky pokud jste velká organizace - ty oni nemají nikde podchyceny,protože je vyplácíte vy...u malé si také načtou z OSSZ - ta je počítá,takže ani vy nemůžete vědět kolik byly
Re: Pro mzdové účetní
>>>Budete zaměstnancům, kteří si za rok 2005 budou
>>>podávat Daň. přiznání sami (ti, kterým vydám
>>>potvrzení
>>>o zd.
>>>příjmech...) potvrzovat příjem ze záv. činnosti na
>>>potvrzení o příjmech pro účely dávek státní soc.
>>>podpory
>>>v r.2006. Mám na mysli přídavek na dítě,soc.příplatek
>>>apod.. Nebo si tam musí zaškrknout, že podávali DP. U
>>>toho čtvrtletního potvrzení si myslím, že ano jelikož
>>>se jedná vždy o předešlé čtvrtletí v r. 2006, ale s
>>>tím potvrzením příjmů za rok 2005, které budou
>>>potřebovat na přídavky si nejsem jistá.
>>>Díky za všechny rady Olga
>>
>>nesmí se jim vyplňovat příjem - sociálka má načtena
>>daňová a nakonec je vrátí zpět - ale musíte vyplnit
>>pouze vyplacené nemocenské dávky pokud jste velká
>>organizace - ty oni nemají nikde podchyceny,protože
>>je
Já jsem potvrdila zatím jen příjem za 4. čtvrtletí u pracovníka, který si bude podávat přiznání z důvodu hyp. úroků a společného zdanění manželů, ale to jsem nemohla vědět, když to donesl, že si bude přiznání podávat sám. A opravdu nemůžu potvrdit ani třeba příjrm ze ZČ za 1 čtvrtletí 2006 nebo se to týká jen těch roč. příjmů pro přídavky?
>>vyplácíte vy...u malé si také načtou z OSSZ - ta je
>>počítá,takže ani vy nemůžete vědět kolik byly
>
>Opravdu? Tak to jsem zase chytřejší. Ale pokud jsem
>jen vydala potvrzení o zdanitelných příjmech, to přece
>ještě nemusí znamenat, že si přiznání opravdu podal. Já
>jsem všem příjmy potvrzovala.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
25. 1. 2006 11:36
Budete zaměstnancům, kteří si za rok 2005 budou podávat Daň. přiznání sami (ti, kterým vydám potvrzení o zd. příjmech...) potvrzovat příjem ze záv. činnosti na potvrzení o příjmech pro účely dávek státní soc. podpory v r.2006. Mám na mysli přídavek na dítě,soc.příplatek apod.. Nebo si tam musí zaškrknout, že podávali DP. U toho čtvrtletního potvrzení si myslím, že ano jelikož se jedná vždy o předešlé čtvrtletí v r. 2006, ale s tím potvrzením příjmů za rok 2005, které budou potřebovat na přídavky si nejsem jistá.
Díky za všechny rady Olga