Re: Penále za DPFO
Pokud dodaňujete z ohledem na to, že chcete náklady za rok 2005 snížit paušálen, jste od penále osvobozen. Někde jsem to četla, ale už nevím kde. Obraťte se na FÚ.
Re: Penále za DPFO
daň DPFO za rok 2004 byla splatná 31.3.2005. Od tohoto dne se taky počítá penále ve výši 0,05% za každý den prodlení, tj. do dne zaplacení. Je to podle §ž63 zákona o správě daní a poplatků. Nikde jsem nečetla, že by FÚ nemusel posílat penále, pouze pokud nepřekročí částku 100,- Kč
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
25. 1. 2006 13:33
Pokud v průběhu měsíce února 2006 podám dodatečné přizníní DPFO s dodaněním roku 2004, od kdy se bude počítat penále na dlužnou částku? Od 1.1.2005, od 1.4.2005, nebo jinak?
Přiznání nepodávám prostřednictvím daňového poradce.