Re: 2letá smlouva u Eurotelu na CDMA
Domnívám se, že s tím nic nenaděláte, smlouvu jste uzavřel, měl jste platit celé dva roky, ať jste to používal či ne. Pokud je dlužná částka o hodně vyšší než součet plateb při dodržení smlouvy, tak se ptejte proč je daná částka vyšší - poplatky za odpojení apod. Bohužel to vidím tak, že to budete muset zaplatit, ale třeba napíše někdo, kdo má s Eurotelem v tomto směru zkušenosti.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
26. 1. 2006 12:04
Dobrý den,
mám problém z Eurotelem. Podepsal jsem jim ještě předloni smlouvu vázanou na 2 roční odebírání služeb a za zvýhodněnou cenu jsem dostal jejich modem. Jenomže po roce jsem se stěhoval a už jsem internet nepotřeboval. Tak jsem to chtěl zrušit. Chtél jsem jim zvýhodněný modem vrátit, i když jsem předtím za něj platil 1500 Kč. Jenže nesouhlasili. Jednou jsem nezaplatil fakturu a odpojili mě. Půl roku se nic nedělo a včera mi přišla od nich Rozdílová faktura na částku 9000 Kč. Poradí mi někdo, prosím, jak mám postupovat? Platit za nic 9000 Kč samozřejmě nechci. Předem děkuji.
S pozdravem,
Honza