Re: Účetní - jiné riziko povolání
Vloni se mi stalo to samé. Taky jsem byla sama doma a ze starého zrezivělého Favoritu vystoupili 2 občané romské národnosti, taky na inzerát. Pěkně mě to vzalo, ale musím říct, že alespoň na první pohled byli slušní. Dělala jsem pro ně několik týdnů, byly u nás několikrát /vždy byl ale už někdo doma/ a po těch pár týdnech jsem pochopila, že mi nikdy nezaplatí a spolupráce šla do ztracena - naštěstí. Ještě rok po jejich návštěvě mně kvůli těmto podnikatelům volávala paní z OSSZ a dokonce jednou i kriminálka.
Taky nejsem rasistka, ale takové podnikatele už nikdy víc.
Re: Účetní - jiné riziko povolání
Nestrašte, tohle je doufám nenapadlo. J.F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
26. 1. 2006 14:00
Celá se klepu a nemůžu ani psát. Dělám doma účto, jsem sama v domě, široko daleko žádný soused. Dala jsem si inzerát, dnes mě navštívili noví klienti. Ze staré škodovky vystoupili občané romské národnosti, opravdu žádný rasista nejsem, ale být s nimi sama v opuštěném bytě mě dost vzalo... Asi mi nikdo neporadí, jen jsem se chtěla svěřit. Až budete číst něco v černé kronice, tak si na mně vzpomeňte :-((( J.F.