Re: Min.základ daně- prosím!!! doplneni
jen upresnim, tak jak si to myslim ja :-)
Pokud je OSVC tak se ho MZD tyka, s tim souhlasim, pokud nemel prijmy, tak je to "jeho problem" (dle meho selskeho rozumu institut MZD vznikl prave kvuli tomu a kvuli tem, kteri nekolik let za sebou podnikali se ztratou). ALE pokud je i zamestnan, tak se ho MZD tyka take, ale prijmy z OSVC i zamestnani se scitaji, takze vetsinou neni problem MZD prekrocit.
Re: Min.základ daně- prosím!!! doplneni
Díky moc za všechny odpovědi. Omlouvám se, že reaguji až teď, ale já jsem zaměstnaná.
Shrnutí: bratr nemá příjmy, platí soc. a zdrav. poj. (doufám), není zaměstnán. Několikrát jsem ho posílala pozastavit činnost, ale je to takový "balík z vesnice", kam ho postavíš, tam ho najdeš. Ještě jednou díky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
27. 1. 2006 7:07
Prosím, poraďte. Bratr má živnosťák, ale celý loňský rok nepodnikal a ani jinak nevydělával. Živnost nezrušil a ani nepozastavil. Asi platil jen sociální a zdravotní pojištění. Musí podávat daňové přiznání a platit daň z minimálního základu?díky za odpověď.