Re: Tiskopis roční vyúčt. - kam bonus?
máte možnost požádat finančák na Žádosti podle § 35d odst.9 zákona o daních z příjmu o poukázání chybějící částky vyplacené plátcem daně poplatníků na doplatku na daňovém bonusu z ročního vyúčtování záloh a daňového zvýhodnění" - MFin 5246 vzor č.1 nebo započítat na zálohy na dalším období t.j. na platby daní v roce 2006...pokud budete postupovat podle řádku tak se určitě dopočítáte do správných řádků výpočtu..
Re: Tiskopis roční vyúčt. - kam bonus?
Moc děkuji, tu žádost jsem našla. Jen ještě nevím, kde se ta částka, o kterou budu žádat, objeví v tom tiskopise Vyúčtování daně ze závislé činnosti. V nějakém řádku na poslední straně - opravdu si tím lámu hlavu celý večer... Ten zaměstnanec to dostane v lednové mzdě - neprojeví se to v tom tiskopise Vyúčtování d.z.z.č. až další rok, při vyúčtování za rok 2006? Mě to tam letos nikam nepasuje....
Re: Prosím mzdové účetní - nevíte?
Prosím opravdu nikdo nevíte, kam zapsat v tiskopise ročního vyúčtování za rok 2005 bonus, který jsem vyplatila zaměstnanci při lednové mzdě 2006?
Re: Slitujte se někdo, prosím :-((((((((
>>>>Tiskopis roční vyúčtování daně ze závislé činnosti -
>>>>kam mám napsat bonus na dítě? Celý rok byla mzda
>>>>4000,-
>>>>měsíčně, zaměstnanec jen jeden, podepsané prohlášení
>>>>ano. Celý rok neměl slevu ani nárok na vyplacení
>>>>bonusu. Takže tiskopis odevzdám s nulami, ale někam
>>>>bych
>>>>měla napsat jeho celoroční nárok na bonus 6000,- na
>>>>jedno
>>>>dítě a jak požádat FÚ o vyplacení?
>>>
>>>máte možnost požádat finančák na Žádosti podle § 35d
>>>odst.9 zákona o daních z příjmu o poukázání chybějící
>>>částky vyplacené plátcem daně poplatníků na doplatku
>>>na
>>>daňovém bonusu z ročního vyúčtování záloh a daňového
>>>zvýhodnění" - MFin 5246 vzor č.1 nebo započítat na
>>>zálohy na dalším období t.j. na platby daní v roce
>>>2006...pokud budete postupovat podle řádku tak se
>>>určitě
>>>dopočítáte do správných řádků výpočtu..
>>
>>Moc děkuji, tu žádost jsem našla. Jen ještě nevím,
>>kde
>>se ta částka, o kterou budu žádat, objeví v tom
>>tiskopise Vyúčtování daně ze závislé činnosti. V
>>nějakém
>>řádku na poslední straně - opravdu si tím lámu hlavu
>>celý
>>večer... Ten zaměstnanec to dostane v lednové mzdě -
>>neprojeví se to v tom tiskopise Vyúčtování d.z.z.č.
>>až
>>další rok, při vyúčtování za rok 2006? Mě to tam
>>letos
>>nikam nepasuje....
>
>Prosím opravdu nikdo nevíte, kam zapsat v tiskopise
>ročního vyúčtování za rok 2005 bonus, který jsem
>vyplatila zaměstnanci při lednové mzdě 2006?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
28. 1. 2006 20:59
Tiskopis roční vyúčtování daně ze závislé činnosti - kam mám napsat bonus na dítě? Celý rok byla mzda 4000,- měsíčně, zaměstnanec jen jeden, podepsané prohlášení ano. Celý rok neměl slevu ani nárok na vyplacení bonusu. Takže tiskopis odevzdám s nulami, ale někam bych měla napsat jeho celoroční nárok na bonus 6000,- na jedno dítě a jak požádat FÚ o vyplacení?