Re: potřebovala bych poradit
xxxxxxxx
Minimální základ daně se stanoví na počet kalendářních měsíců, v jejich průběhu jste provozovala činnost OSVČ, takže ta první varianta...akorát jsem objevila v pokynech k vyplnění přiznání daně z příjmů FO, že se tato částka počítá takto: 16769x1,0665 x počet kal. měsíců (5) : 2, čímž mi vyšlo 44710, ale protože se celá částka zaokrouhluje na stovky dolů, jsme na tom s výpočtem stejně - 44700.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
29. 1. 2006 16:16
Prosím vás, když jsem kdysi podnikala a pak jsem ŽL přerušila.
Od 1 - 7/2005 jsem byla klasicky zaměstnaná a od 8 - 12/2005 jsem opět podnikala ŽL jsem obnovila, jsem ve velké ztrátě, ale co prosím napíšu na řádek 43 - min.zákl.daně? 107.300 : 12 x 5 = 44.708,- za pět měsíců, nebo celý tzn. za 12 měsíců 107.300??? moc děkuji za radu.