Re: To tady vážně nikdo nepočítá Euro 3?
Nevim, me to pocita dobre :-)
Ale mam na to koupeny program.
:-))))
Sazby 60% a 66% pro Euro platí ještě za rok 2005 (též pro přiznání za2005), ale pro 2006 a dál platí 40% a 48%. I pan Haken tady na serveru má u silniční daně upozornění, že změny platí až od 2006 a že přiznání se podává postaru. Šablonu pro siln.daň nepoužívám (počítá mi to program), ale z vašeho dotazu jsem pochopila, že zdejší šablona používá správně "staré" sazby, kdežto vy jste tam očekávala sazby "nové" :-)
Takže jsem si iniciativně snížila slevu o rok...To mě spletl ten dodatek, který jsem někde četla, že pro rok 2006 bylo původně 66% a novelou sníženo na 48%. Děkuji Evo M. i anonyme, že jste se smilovali, ještě to opravím :-((( J.F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
30. 1. 2006 16:52
Sice je ještě do zítřka spousta času, ale už bychom se mohli na ten formulář alespoň podívat :-) Zajímalo by mě, jestli také ještě někomu špatně počítá sleva Euro 3 - já tam musím ve sloupci 22 ve vzorci opravit číslo "34" na "52". Nebo nějak blbnu? J.F.