Re: Vyjmutí os.automobilu z úč. evidence
Úhrada faktur: pokud Vám byla uhrazena v roce 04 uvedete tento příjem do daň. přiznání za rok 04. Není žádný problém v tom uplatnit výdaje procentem z příjmů!
Auto: automobil musíte nějakým způsobem vyřadit z obchodního majetku a to např. prodejem. Tzn. že si ho prodáte buď za zůstatkovou cenu vykazovanou v účetnictví nebo podle odhadu soudního znalce...
Ondra
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
30. 1. 2006 18:29
Jsem OSVČ, vedu účetní evidenci.Ve hmotném majetku je odepsaný automobil v roce 2004. Jak mohu tento automobil vyjmout z účetnictví?
Pro výpočet daně za rok 2005 je pro mne výhodnější odpočet procenty z příjmů. Jakým způsobem provést dodanění tří pohledávek - faktur vystavených v roce 2004 a uhrazených v roce
2005.