Re: zuctovani
prohlášení musí být podepsané na každý měsíc, nebo lze podepsat dodatečně na předchozí měsíce, pokud bylo strženo 20 %, jedná se o zálohu, takže můžete požádat o roční zúčtování, nebo chtít od nich potvrzení o příjmech za loňský rok a podat si přiznání do 31.3. pokud jste měla souběžně více příjmů, musíte podat přiznání, pokud to bylo postupně, lze žádat o RZ
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
30. 1. 2006 18:36
dobry den, kdyz chci pozadat posledniho zamestnavatele o zuctovanni dane taak u nej musim mit podepsane ruzove prohlaseni za kazdy mesic co jsem u nej pracovala nebo staci za prosinec a plati to na cely rok?vzdy mi byla strzena dan 20%(asi zalohova,ze?) a chtela bych to vyuctovat..jak mmam postupovat taky v pripade,kdyz mi to nebudou chtit zuctovat a budu to muset udelat sama?dekuji