Re: spol.zdanění/OSVČ i ČID=není min.daň
.....................................................................................
děkuji moc za radu, já hledala ve starších odpovědích a narazila jsem například na včerejší odpovědi u podobného případu,
kde byla odpověď ano i ne:
1) Ne, jelikož vy budete mít MZD
2) Ano
3) Nelze uplatnit, protože máte povinnost stanovit minimální základ daně
4) Ano. - přečtěte si zákon!
5)Nemužete. protože musíte stanovit MZD.
6)Jasně, že nemůžete, leda snad, že byste podnikala 1. nebo 2. rokem, na to se minim. základ daně nevztahuje
bylo to na :
• Společné zdanění manželů Anonymní - 30.1.2006
- Re: Společné zdanění manželů Anonymní - 30.1.2006
- Re: Společné zdanění manželů Lena - 30.1.2006
Re: spol.zdanění/OSVČ i ČID=není min.daň
nahoře - zákon o dani z příjmu - par. 7c odst.e4 - min.základ se netýká poživatelů starobních,plně inv. a část.inv.důchodců...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
31. 1. 2006 7:54
může být společné zdanění, když jeden z manželů byl část roku OSVČ a zároveň je celou dobu částečný invalida a proto nemá povinnost minimální daně?
tím nesplňuje nějaký paragraf o tom, že zaplatil minimální daň v období, kdy podnikal (půl roku).
děkuji za radu