Prosím o radu, zaměstnanec ukončil pracovní neschopnost k 31.1.2006, k tomuto datu také rozvázal pracovní poměr s organizací, protože od 1.2.2006 nastupuje do plného invalidního důchodu. Donesl mi neschopenku, co mám napsat do řádku: nastoupil do zaměstnání? Když už vlastně nenastoupí? Mám tam dát jen razítko a datum tam žádný nepsat? Jsme malá organizace. A na druhé straně, jak je uvedeno, že pobírá důchod starobní nebo plný invalidní, příp. nepobírá důchod zaškrtnout, že nepobírá, protože ho začne pobírat až od 1.2.? Děkuji.
31. 1. 2006 13:49
Prosím o radu, zaměstnanec ukončil pracovní neschopnost k 31.1.2006, k tomuto datu také rozvázal pracovní poměr s organizací, protože od 1.2.2006 nastupuje do plného invalidního důchodu. Donesl mi neschopenku, co mám napsat do řádku: nastoupil do zaměstnání? Když už vlastně nenastoupí? Mám tam dát jen razítko a datum tam žádný nepsat? Jsme malá organizace. A na druhé straně, jak je uvedeno, že pobírá důchod starobní nebo plný invalidní, příp. nepobírá důchod zaškrtnout, že nepobírá, protože ho začne pobírat až od 1.2.?
Děkuji.