Re: Prosím daňaře II.
To najdete ve smlouvě. Pokud na někoho někdo převedl podnikání a ten člověk převzal veškerá práva a povinnosti, tak má prostě smůlu. U nás jeden podnikatel krachoval (nikomu to ale neříkal) a převedl svůj podnik na jednoho zaměstnance. Ten šel za ty dluhy sedět a původní podnikatel si z ulitých peněz žije nadpoměry a začíná s novým podnikáním. Jo koupit firmu je veliké riziko! Proto si myslím je lepší nekupovat celou firmu, ale jako materiál, vybavení, atd. a toto navýšit pokud ta firma je výdělečná. Pak vám toto nehrozí. Píšu to tu již několikrát.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
1. 2. 2006 11:55
Odpovědi se různí. Mohu se zeptat ještě jednou. Po kom bude u s.r.o. vymáhána daň z FÚ. Po původním vlastníkovi s.r.o., nebo po současném. Buďte prosím, tak laskavi a napište mi zákon a paragraf, kde se o tom mohu dočíst.Můj názor je, že se majitel přepisem zbavil odpovědnosti u FÚ a že nyní bude vymáhána daň po něm.
Předem děkuji za váš čas a všechny relevantní odpovědi, které mi pomohou...