Re: moc prosím - výpisu z účtu
Jednou se mi to takhle stalo, tuším u KB, kde jsme měli týdenní výpisy. Ofotila jsem si výpis, zvýraznila co patří do kterého roku a tam to zaúčtovala. Mělo to jediný problém, neseděla mi číselná řada výpisů. Ale jiné řešení jsem nenašla.
Re: POZOR špatně jsme se pochopili
Asi jsme se nepochopili-zálože na tom, jaké datumy jsou na výpise a ne jestli je na výpise s datem třeba 5.1.06 platba faktury z roku 2005. Určující je datum u položky na výpise. Mnou uvedené řešení je jen pro výpisy na kterém jsou jak datumy 2005 tak 2006-tj. že výpis je např. od 20.12.2005 do 5.1.2006, ale jinak to neplatí!!!!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
1. 2. 2006 12:39
Dobrý den, platby z účtu za polovinu prosince mám již na výpisu z roku 1. roku 2006.
Při účtování v programu, mi ale nejde změnit číselná řada na rok 2006, pokud účtuji v roce 2005.
Máte zkušenosti, co s tím?
Děkuji, Klára