Re: mzdy v Pohodě
Sice nemám pohodu, ale tento příplatek můžete mít jak v korunách,tak v %. Pokud jej chcete v %, počítá se obvykle ze základní(tarifní) mzdy. Takže , chcete-li všem stejně 25 % nastavte z tarifní mzdy. Chcete-li v korunách ,musíte si u každého propočítat kolik mu to dělá z jeho tarifu a zadáte příplatek pevnou částku .
Snad Vám moje rada pomůže.
Re: mzdy v Pohodě
Děkuji za odpověď-jsme s.r.o.-MO-já jsem právě potřebovala vědět-zda ten program to počítá 25% z průměrného výdělku nebo ze zákl.mzdy-oni totiž mají i prémie a to by asi bylo špatně.Prosím tedy o radu při prac.režimu 38,75h/týdně a měsíční mzdě 8650,- se 25% přípl.spočítá jak?Moc děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
1. 2. 2006 13:40
Mám dotaz na někoho-kdo dělá mzdy v Pohodě.Zaměstnanci mají ve smlouvě 25%přípl.za so a ne k průměr.hod.sazbě vycházející za zakladní funkční mzdy.Chci se zeptat-zda v globálním nastavení % příplatky nastavím 25% a bude to správně-nebo to má být nastaveno v korun.příplatcích.Zdá se mi-že když mají ke mzdě ještě prémie-že program asi bude počítat 25% z průměru.Neporadíte mi někdo???