Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 2. 2006 20:29
Dobrý den, chtěl bych se zeptat: Mám pracovní smlouvu se zaměstnavatelem (Měu) jako referent. Upřesnění ve smlouvě nemám, ale v popisu pracovní náplně mám:
1. Výkon státní správy nebo samosprávy v ucxeleném oboru (souhr věcně souvisejících agend)
2.Samostatné zpracování agendy ve vztahu k veřejné zeleni
3.Zajišťování dodávek v oblasti péčeo veřejnou zeleň
4Zajišťování výběrových řízení na dodavatele služeb v rámci veřejné zeleně, včetně kontroly fkturace
Chtěl bych se zeptat, zda má právo můj přímý vedoucí nebo pak tajemník říci, že v této pracovní náplni se skrývá i péče o městský mobiliář, dětská hřiště, pronájímání pozemků (pole v majetku města atd.) a že vedoucí má právo mi tuto pracovní náplň změnit nebo navýšit bez vědomí tajemníka a bez předchozího projednání se mnou???
Jde mi o to, že dělám už práci asi ve 4 oborech mimo pracovní náplň a teď mi byla přidána práce další. Podotýkám vše za stejný plat a se stejným osobním oohodnocením. Premie jsem viděl naposledy před 2 lety. Jak se proti tomuto bránit? Mám podepsat novou pracovní náplň, když nejsem časově schopen vše stíhat a s navýšením nesouhlasím?