Re: §53 zapisuje se do zápočtového listu
jenže když není udělený oprávněně, tak kde je nějaká ochrana osoby? Kde se mam odvolávat, když vím, že jednání mého nadřízeného není správné a je ponižující....mám boj vzdát a odejít s ponížením? Dyť mě to přijde, že kdo má moc tak tomu jede vlak
Mám zaměstnance, kterýnepracujenic moc, a ještě se tváří, že já jsem blbec, nevím možná ano, možná ne. Nechci v žádném případě hodnotit Vás, ale §53 nelze udělit jen tak, takže si pročtěte zákoník práce,a pokud je Vám neoprávněně tento § udělen, běžte naÚP, a požádejte o prošetření, teď to myslím dělá inspektorát práce, ale i ten u nás sídlí naÚP.Oni ti zaměstnavatelé zase tak velkou moc nemají jak si mnohdy myslí. Když si pročtete zákoník, tak si myslím, že vůbec skoro vůbec nepočítá s tím,že i zaměstnanci mohou být pacholci, nejen někteří zaměstnavatelé.
Dle výkladů různých školitelů se do zápočtových listů v současné době nezapisuje důvod ukončení pracovního poměru. Vzhledem k novele zákona o zaměstnanosti je to logické - podpora je i když je § 53.
A pokud se týká informací pro budoucího zaměstnavatele, pokud bude chtít, tak si důvod ukončení zjistí. Nejsem sama, kdo to tak dělá.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
1. 2. 2006 21:16
Když mě bude udělen §53, budu to mít napsané v zápočtovém listu?